Bugun...


Yücel Bulut

facebook-paylas
Alanya ve Gazipaşa için seçim Analizidir!
Tarih: 28-04-2023 10:06:00 Güncelleme: 06-05-2023 12:34:00


Öncelikle bölgemiz için yapacağım seçim analizi, Alanya ve Gazipaşalı vatandaşlarımızı yakından ilgilendirmekle birlikte bölgemizin ihtiyacı olan hizmetleri zamanında ve yerinde alınması açısından son derece önemlidir!

Önce siyasi partiler bölgemize nasıl ve nereden bakıyorlar ona bakalım!

Cumhur ittifakı; 4 parti ortak!

-Ak Partinin 1.sıra milletvekili adayı bakan Çavuşoğlu ve 20 yıldır milletvekili. Diğer Aday 7. sıradan gösterilmiştir

-MHP 3. sıra ve 7. sıra adayları bölgemizden

-Büyük Birlik Partisi 1. sıra adayı Alaattin ÇAKIR partinin Genel Başkan yardımcısı ve Alanyalı, tecrübeli bir siyasetçi

-Millet ittifakı; Bölgemizden 7. sırada aday var!

bölge halkı bu duruma ne diyor ve adaylara nasıl bakıyorlar!

Bölge halkı Ak Parti 1. sırasından aday olan Bakan Çavuşoğlu’na kesin seçilecek gözüyle bakıyor! Ancak bölge halkı ulaşılabilir, bölgeyi bilen, vatandaşın taleplerine duyarlı, sorunlara çözüm üretebilen, hizmet getirebilecek, rant peşinde koşmayan 2. bir vekil seçmek istiyor! Tüm mesele burada 2. vekilde düğümleniyor!  Bölge seçmeni Antalya’ya değil, Alanya ve Gazipaşa’ya 2.vekilini seçmek istiyor ve kendilerine en yakın ve seçilebilecek sırada bulunan Cumhur ittifakı içersinde ve seçim barajı engeli bulunmayan Büyük Birlik Partisi 1. sıra adayı Alaattin ÇAKIR üzerinde duruyor.  Alanya ve Gazipaşa seçmeni Alaattin Çakır üzerinde kümelenmeye başladı! MHP ve CHP Partilerinden bölge adaylarının seçilme olasılığını sistem içersinde zor olduğunu düşünen seçmen.  Alaattin Çakır’ı hizmet yapmayı bilen, güvenilir ve ulaşılabilir buluyor! Bu seçimde Seçmen Alanya ve Gazipaşa seçmeni kendi istediği adayı seçecek ve gücünü gösterecektir!



Bu yazı 11390 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YUKARI