Bugun...



Gazipaşa’da Cinsel istismara, 3 tutuklama, 1 adli kontrol

Yücel BULUT/ Gazipaşa, (www.turkuazakdeniz.com)-ANTALYA’nın Gazipaşa ilçesinde 2 yıl önce açılan ve 4 şüphelinin tutuksuz yargılandığı davada 3 şüpheli tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2019 00:09

Gazipaşa’da Cinsel istismara, 3 tutuklama, 1 adli kontrol

Edinilen bilgilere göre, 2017 yılında Jandarmaya düşen ihbarda M.G isimli kadın kendisini sattıkları iddiasıyla 4 şüpheliden şikayetçi oldu. Kadının ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri şüpheli İ.O, Ö.D, H.S, ve K.Y'yi gözaltına alarak Karakola götürdü. Söz konusu olayda kadın ticareti yaptığı iddia edilen 4şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 yıl önce adliyeye sevk edildi. Çıkartıldıkları mahkemede kendilerinden şikayetçi olan M.G'nin akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme ayrıca M.G'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının öğrenilmesi için doktor raporu istedi. Antalya'ya gönderilen M.G'nin dün gelen sağlık raporunda akli dengesinin yerinde olduğu öğrenildi. Kadının aklı dengesinin yerinde olması üzerine Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili 4 şüphelinin yeniden yakalanmasına karar verdi. Dün sabah saatlerinde gözaltına alınan şüpheliler İ.O, Ö.D, H.S adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıkartıldı. Kadın ticareti yapmak suçuyla yargılanan şüphelilerden İ.O, Ö.D ve K.Y'ye tutuklanarak, Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. H.S. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.M.G. isimli bayan sığınma evine konulurken, 6 aylık çocuğu çocuk esirgeme yurduna konuldu. 
OLAYIN GEÇMİŞİ
İddialara göre, Gazipaşa'da evli ve iki çocuk annesi M.G, eşi M.G tarafından terk edilerek İ.O'ya satıldı. Bu süre sarfında çocuklarına bakmayacağını bildiren M.G'nin 2 çocuğu Mersin'de bulunan çocuk esirgeme kurumuna gönderildi. Eşi tarafından terk edilen M.G, İ.O ile gayri meşru yaşamaya başladı. Bir süre sonra İ.O, birlikte yaşadığı M.G'yi, Ö.D'ye sattı. Ö.D ile de bir süre birlikte yaşayan kadın bu kez, H.S'ye satıldı. Son olarak, K.Y'ye satılan M.G'nin bu birliktelikten 6 aylık bir çocuğu daha oldu. 

 




Editör: Yücel BULUT

Bu haber 3903 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI