Bugun...


‘SİYAH TOPRAK’ ÇİFTÇİNİN HEM YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK, HEM DE CEBİNİ GÜLDÜRECEK
Tarih: 26-06-2019 14:26:18 Güncelleme: 30-06-2019 17:43:18 + -


Yücel BULUT/Gazipaşa,(www.turkuazakdeniz.com) - ANTALYA’nın Gazipaşa ilçesinde çiftçiler için devrim niteliğindeki ürün Gazipaşalı çiftçilerle buluşmaya başladı. ‘siyah toprak’ patentli ürünü Gazipaşa’da çiftçiyle buluşturan Ali Şanlı,”Çiftçinin hem yüzünü hem de cebini güldürecek olan ürünü Gazipaşa’da üreticilerimize ucuz ve piyasadaki ürünlerden daha kaliteli olan ürünümüzü üreticilerimizle buluşturuyoruz”dedi.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2019 14:26

‘SİYAH TOPRAK’ ÇİFTÇİNİN HEM YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK, HEM DE CEBİNİ GÜLDÜRECEK

Gazipaşa'da çiftçiler için devrim niteliğindeki ürün Gazipaşalı çiftçilerle buluşmaya başladı. ‘siyah toprak’ patentli ürünü Gazipaşa’da çiftçiyle buluşturan Ali Şanlı,”Çiftçinin hem yüzünü hem de cebini güldürecek olan ürünü Gazipaşa’da üreticilerimize ucuz ve piyasadaki ürünlerden daha kaliteli olan ürünümüzü  üreticilerimizle buluşturuyoruz”dedi.

İzmir’de 2010 yılından bu güne şirket “100’de 100 gübre”, Organik +Mineral toprak düzenleyiciler alanında faaliyet gösteriyor.10 yıldır yapılan arge çalışmaları sonucunda sayısız bitkide ağaçta tek yıllık mahsulde ve sera dalında yapılan uygulamalar hem mahsulün kalitesinin artmasını daha fazla ürün alındığını sağladığını toprak yapısının tarıma elverişli ve yüksek verime  ulaşımını  sağlayacak bir durumun gözlemlenmiştir.100’de 100 gübre çiftçinin yüzünü güldüren mucize buluş olan ‘siyah toprak’ mahsulde en az %20 verim artışı sağladığı gibi susuz ve kurak arazilerde de nem oranıyla bitkinin sulanma aralığını 5 günlük sulanmayı yaklaşık 10 gün aralıklara çıkarıyor. Su tasarrufu yapıyor. ‘Siyah toprak’ Çiftçilerin daha az maliyetle kaliteli yüksek oranda rekolte elde etmesini zaruri diğer kimyasal gübre ve zirai ilaçlar giderlerinden uzaklaştırarak, çiftçinin hem yüzünü, hem de cebine hitap ederek güldürecek olan “Siyah Toprak”  Gazipaşalı üreticilere, Ali Şanlı önderliğinde teminine başlanmıştır.

Bitkilerde ‘Siyah Toprak’ etkileri

  • Ağaç kurumalarına son…
  • Kök boğazı ve kök çürüklüğüne son…
  • Yaprak sararmalarına son…
  • Toprak sıklığına son…
  • Kireçli topraklara son…
  • Kimyasallaşan topraklara son…
  • Yüksek pH’lı topraklara son…
  • Tarlada su göllemelerine son…
  • Çoraklaşmaya son…
  • Dal kanserine son…

Gazipaşa’da üreticilerin yüzünü ve cebini güldürecek mucize gübreyi Çiftçilerle buluşturan Ali Şanlı,”Bu siyah toprak tamamen yerli bir ürün olup içersinde hiçbir kimyasal madde barındırmayan Türkiye standartlarının çok üzerinde toprak düzenleyici ve  toprak çözücüdür. Bitkilerde çekirdekli, çekirdeksiz bağ, bahçede nemotot mantar vb. 100 de 100 çözüm sağladığı gibi zirai ilaç, gübre maliyetinde % 50 azaltacaktır. Ürün kullanıldığında bitkilerin güçlü gelişimini sağlayacaktır. Ürünü kullanıldığı zaman bitkinin kök yapısı çok farklı gelişecek bitkilerin kök yapısına temas ettiği zaman bitki güçlü ve verim artışı daha farklı olacaktır. Kullandırdığımız yerlerde %20 ile %30 daha fazla ürün alınacaktır.Bu tescillenmiştir. 20 kiloluk çuval 150 lira, 20 kiloluk kova 160 lira, piyasadaki bu ürünün benzeri çok daha pahalı satılıyor. Bizim “Siyah Toprak” isimli ürünümüz piyasadaki ürünlerden daha kaliteli ve etkilidir. Laboratuar testleri ile bunlar kanıtlıdır”dedi

İrtibat No : 0 530 722 07 34

Ali Şanlı

Gazipaşa Toptancı Hali no: 14

Gazipaşa / ANTALYA



HABER VİDEOSU





Editör: Yücel BULUT

Bu haber 8875 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YUKARI